Extra comfort voor zakenreizen of een ervaren ceremoniemeester 
van Taxi GTM uit Geel.

Taxi GTM is méér dan een taxidienst alleen. Voor zakenreizen bieden we extra comfort en luxe zodat business meetings gesmeerd verlopen.

Staat de grote dag voor de deur? Als ceremoniemeester begeleiden we uw trouw of evenement graag zodat u van elke seconde zorgeloos kunt genieten. Neem contact op voor meer informatie en een oplossing op maat!

Extra comfort voor zakenreizen

Ben je op weg voor het werk en wil je met extra comfort vervoerd worden? Onze luxewagens bieden de nodige ruimte en rust om tijdens je reis iets te lezen of je agenda na te kijken.

Je klanten of zakenrelaties worden in stijl vervoerd naar jullie meeting. Heerlijk rustig en zonder stress – zo kan je tijdens je rit ook even verder werken. Bel ons nu om je zakenreis te plannen!

Ervaren ceremoniemeester voor een zorgeloze trouw

Ook als je gaat trouwen denk je aan Taxi GTM. Al vele jaren begeleiden we ook de mooiste dag van uw leven voor een zorgeloze trouw. Als ceremoniespreker maken we voor het gelukkige koppel het plaatje graag compleet. Ceremoniemeester nodig regio Geel, Westerlo, Laakdal Meerhout of elders in de Kempen? Contacteer ons vrijblijvend! 

Taxi of ceremoniemeester nodig in Geel en omstreken? Bel ons nu voor een afspraak!