Rolstoelvervoer in Geel - Meerhout - Westerlo - Laakdal en omstreken?
Dankzij Taxi GTM geraak je met je rolstoel op je bestemming!

Altijd en overal mobiel met de rolstoeltaxi van Taxi GTM!

Met een rolstoel snel, zorgeloos en veilig op je bestemming geraken? Dat kan, met Taxi GTM. Wij verzorgen rolstoelvervoer in heel regio Geel, Meerhout, Laakdal en Westerlo. Zo ben je altijd en overal perfect mobiel, 

Zorgeloze taxirit

Taxi GTM is dé betrouwbare taxi voor rolstoel gebonden passagiers en personen met een handicap. Uiteraard zijn een vriendelijke service, een ervaren en behulpzame chauffeur en een aangename reis mee inbegrepen. Ons taxibusje is perfect uitgerust om rolwagens in te vervoeren en biedt alle ruimte voor je comfort. Onze chauffeur zorgt er bovendien voor dat je rolstoel in alle voorzichtigheid stevig bevestigd wordt en je ook bij aankomst vlot verder kunt.

Waarom is Taxi GTM de N°1 voor rolwagengebruikers?

- Je wordt privé naar je bestemming gebracht.
- Je bent niet afhankelijk van anderen.
- Ons taxibedrijf overdag steeds beschikbaar.
- Je geniet van aangepast vervoer voor een maximum aan comfort. 

Hoeveel kost een rolstoeltaxi?

Benieuwd naar de kostprijs voor rolstoelvervoer van en naar je bestemming? Neem dan best even contact op met Taxi GTM. Afhankelijk van verschillende factoren als de bestemming en het aantal passagiers kan de ritprijs verschillen.

Rolstoelvervoer reserveren?

Je rolstoeltaxi bestellen? Heel eenvoudig, gewoon even naar Taxi GTM bellen ! Vertel ons waar en wanneer je onze taxiservice nodig hebt. We bekijken de mogelijkheden en staan vervolgens vertrekkensklaar op het afgesproken tijdstip en adres.

Bel nu voor een afspraak of contacteer ons voor meer informatie!